WONINGEN

HOF BERLAGE

De woningen hebben de voorgevels aan de Koudekerkseweg, zo complementeert het ensemble de tegenoverstaande woningen en ontstaat op deze manier een waardige entree van Vlissingen.

DE ARCHITECT AAN HET WOORD

Glenn de Groot WTS Architecten

GEVELS

Elke woning krijgt een unieke gevel in metselwerk waardoor de individuele uitstraling tot uiting komt. Deze zijn geïnspireerd op de architect Berlage die veel bakstenen gevels ontwierp in begin van de 20e eeuw. Er zijn contrasterende gevels met een eigenzinnig karakter. Met een mix van indelingen in verschillende kleuren metselwerk heeft elke woning een unieke identiteit. De achtergevels op de verdieping zijn afgeleid van de voorgevel ontwerp.

VERKOOP BROCHURE

Download de verkoopbrochure in pdf formaat

WONING

De woningen hebben een ruimte opzet met grote slaapkamers, veel bergruimte en veel licht. Er is een grote zolder voor verschillende invullingen zoals hobbyruimte of als extra slaapkamer met eigen badkamer. Ook is het mogelijk een vide te integreren als lichtschacht. Dit brengt daglicht van dak niveau tot middenin de woning boven de eethoek maar eigenlijk in heel de woning. Het effect op de woonbeleving zal spectaculaire zijn.
Nummer Woningtype
Status
1 Hoekwoning
Vrij
2 Tussenwoning
VERKOCHT
3 Tussenwoning
Vrij
4 Tussenwoning
Vrij
5 Tussenwoning
Vrij
6 Tussenwoning
Vrij
7 Tussenwoning
Vrij
8 Tussenwoning
Optie
9 Hoekwoning
Optie
10 Hoekwoning
Vrij
11 Tussenwoning
Vrij
12 Tussenwoning
Vrij
13 Tussenwoning
Vrij
14 Hoekwoning
Optie

PRIJSLIJST WONINGEN

Download de actuele prijslijst in pdf formaat